Luisterboeken

Bezoekers van deze pagina kijken ook op: kadotips, dieren, camera en kadobon

Gnoegle - liever lui dan moe

Gnoegle - liever lui dan moe Bestelling geslaagd? Kijk dan ook eens bij op de andere pagina's van Gnoegle.

Alles voor jouw gemak!

De Passievrucht - Karel Glastra van Loon

De Passievrucht - Karel Glastra van Loon Armin Minderhout werkt als corrector voor een wetenschappelijke uitgeverij. Hij heeft een zoon, Bo, met zijn eerste grote liefde Monika. Armin woont nu samen met Ellen, zij willen samen een kind. Dan ontdekt Armin, 13 jaar na de geboorte van zijn kind, dat hij onvruchtbaar is en dat altijd is geweest.

Zijn zoon Bo kan dus zijn zoon niet zijn. De enige die met zekerheid de vader kan aanwijzen, is Monika, de moeder. Maar Monika is al 10 jaar dood.

Luisterboek - Bezeten van mij, Nicci French

Luisterboek - Bezeten van mij, Nicci French Is er iets wat we niet zouden opgeven voor ware liefde?

Alice Loudon is een ogenschijnlijk geslaagde, jonge vrouw: een hechte vriendenkring, een lieve vriend en een succesvolle carrière omgeven haar.

Luisterboek - De Da Vinci Code, Dan Brown

Luisterboek - De Da Vinci Code, Dan Brown Deze bestseller van auteur Dan Brown, die al maanden alle boekentoppen beheerst, is nu ook te beluisteren als audioboek.

Het luisterboek dat in het buitenland al jaren een succesformule blijkt, is nu ook in Nederland een hit.

Luisterboek - Harry Potter en de halfbloed prins

Luisterboek - Harry Potter en de halfbloed prins Het land wordt geteisterd door vreemde rampen en aanslagen, en hoewel het hartje zomer is hangt er een hardnekkige, onheilspellende mist.

In de Ligusterlaan zit Harry Potter ’s avonds laat ongeduldig op de komst van professor Perkamentus te wachten. Wat kan er zo belangrijk zijn dat Perkamentus hem bij de Duffelingen op komt zoeken en dat niet wachten kan tot Harry’s terugkeer naar Zweinstein? Zou het iets te maken hebben met de oude profetie die Harry aan het eind van zijn vijfde schooljaar gehoord heeft?

Hoe God verdween uit Jorwerd - Geert Mak

Hoe God verdween uit Jorwerd - Geert Mak Hoe God verdween uit Jorwerd is de biografie van een dorp tijdens de stille revolutie tussen 1945-1995.

Het is het verhaal van de boeren en het geld, van de kleine winkeliers en de oprukkende stad, van de kerktoren die instortte en de import die niet meer groette, van de natuur die terugkeerde en tegelijk verdween.

Ik ben weer even sprakeloos - Toon hermans

Ik ben weer even sprakeloos - Toon hermans Met deze unieke luisterboek uitgave is voor het eerst de poezië van Toon door hem zelf gelezen, voorgedragenen gepresenteerd te beluisteren.

Toon's eigen stem maakt elk gedicht tot een luisterrijk juweeltje.

t is beter stil te luisteren - Toon Hermans

t is beter stil te luisteren - Toon Hermans t Is beter stil te luisteren is een opmerkelijk, gesproken bloemlezing uit een zestal bundels van Toon Hermans.

Als blijk van grote waardering voor Toon Hermans lenen Willem Nijholt, Paul van Vliet, Karel Vingerhoets en Youp van 't Hek hun stem.

Amerika - Maarten van Rossem

Amerika - Maarten van Rossem Prof. dr. Maarten van Rossem op humoristische wijze de ontwikkeling van de VS in de laatste eeuw uiteen.

In een lezing van zes hoofdstukken rijgt Van Rossem moeiteloos verschillende onderwerpen als de emancipatie van de zwarte burgerbevolking, de New Deal en de periode van de Koude Oorlog aaneen.

Evolutietheorie - Bas Haring

Evolutietheorie - Bas Haring Bas Haring benadrukt in dit bijzondere college dat de evolutie plaatsvindt zonder voorbedachten rade. Het is geen Masterplan als alternatief voor het scheppingsverhaal.

De achtste plaag - Jan Wolkers

De achtste plaag - Jan Wolkers Door Jan Wolkers zelf voorgelezen!

Jan Wolkers is niet alleen een verrassend origineel prozaschrijver maar tevens een meeslepend verteller. Zijn sinistere verhalen De achtste plaag en Vivisectie, door hem zelf geselecteerd uit 'Alle verhalen' van Jan Wolkers, krijgen in voorgelezen vorm een extra dimensie.

Luisterboek - Jip en Janneke

Luisterboek - Jip en Janneke Annie M.G. Schmidt vertelt over het alledaagse - maar o zo avontuurlijke - leven van de kleuters Jip en Janneke zo direct, zo grappig en zo helder dat het jonge kinderen meteen aanspreekt en boeit.

De Jip en Janneke's zijn dan ook niet alleen een klassieke (er zijn er al meer dan één miljoen van verkocht) maar vooral levende boeken, die in geen enkele kinderkamer kunnen ontbreken.

Luisterboek - De Avonden, Gerard Reve

Luisterboek - De Avonden, Gerard Reve Tien jaar geleden las Gerard Reve voor de VPRO-radio integraal De avonden voor.

Deze legendarisch en geruchtmakende opnames zijn opnieuw in een fraai verzorgde volkseditie beschikbaar.

Luisterboek Mijn vrijheid Ayaan Hirsi Ali

Luisterboek Mijn vrijheid Ayaan Hirsi Ali Inmiddels kan niemand meer om de stem van Ayaan Hirsi Ali heen. Ayaan Hirsi Ali leest een door haar zelf samengestelde luisterboekenversie van Mijn vrijheid - De autobiografie.

Een luisterboek kado

Een luisterboek kado Verras iemand eens met een luisterboek.

Een origineel kado waar de ontvanger veel plezier aan zal beleven. Zij helpen bij een leuke presentatie van uw kado en zorgen ervoor dat het snel bij de gelukkige ontvanger wordt thuisbezorgd.

Mijn zoon heeft een seksleven en ik lees mijn moeder roodkapje

Mijn zoon heeft een seksleven en ik lees mijn moeder roodkapje v Mijn zoon heeft een seksleven en ik lees mijn moeder Roodkapje voor is een even aangrijpend als hilarisch verhaal over ouder worden, maar vooral ook over de verhouding tussen een moeder en dochter tussen wie iets onbespreekbaars in staat, iets wat nu op scherp wordt gesteld.

Liefde en de Bijbel

Liefde en de Bijbel Erotiek, trouw en verlangen maar ook misleiding, jaloezie en machogedrag. Het zijn herkenbare menselijke thema's die je ook allemaal in de Bijbel tegenkomt.

De stemmen zijn onder ander van: Kardinaal Simonis, Carrie en de koninginnen van de nacht, Paul de Leeuw en Frank du Mosch.

Herfst der muziek - Lucebert

Herfst der muziek - Lucebert Als Lucebert zijn gedichten voorlas, hielden de klokken op met tikken', merkte ooit Rudy Kousebroek op.

Als geen ander verstond Lucebert de kunst van de voordracht.

Dans mee met nijntje - Dick Bruna

Dans mee met nijntje - Dick Bruna Nijntje maakt graag muziek. Samen met betje big, barbara en aagje is dat nog leuker. Ze vormen samen een orkest.

Gemakkelijk afslanken met yoga - luisterboek

Gemakkelijk afslanken met yoga - luisterboek Met dit programma van Yogatechnieken kan afvallen zeer krachtig worden ondersteund.

Door gebruik te maken van de diverse houdingen (asana’s), gecombineerd met energie- en ademhalingstechnieken wordt het lichaam ertoe gedwongen om voor betere verbranding en stofwisseling te zorgen èn om niet méér voedsel te ‘vragen’ dan het strikt genomen nodig heeft.

Deelder dubbelt, J.A. Deelder drumt en leest

Deelder dubbelt, J.A. Deelder drumt en leest Het dubbeltalent J.A. Deelder, schrijver, performer en sinds een aantal jaren dj is een bevlogen pleitbezorger van de jazz.

Deelder dubbelt is een dubbel-cd waarop hij in zijn onnavolgbare stijl muziekverhalen en gedichten voorleest, en waarop hij zich als drummer uitleeft.

De Ontdekking van de Hemel - Harry Mulisch

De Ontdekking van de Hemel - Harry Mulisch Hoorspel naar de roman van Harry Mulisch. Hoe een complot van engelen het leven op aarde voorgoed verandert.

Luisterboek - De beste sprookjes van Grimm

De beste sprookjes van Grimm In het begin van de negentiende eeuw begonnen de gebroeders Grimm met het verzamelen en op papier zetten van de op dat moment in omloop zijnde volksverhalen.

Het resultaat was een bundeling van de sprookjes van Grimm zoals we die nu kennen.

Pieter Lutz, bekend van diverse tv-series en befaamd om zijn warme en kindvriendelijke stem, leest een selectie van de acht meest spannende sprookjes van Grimm voor.

Luisterboek - Carry Slee: Kaatje Knal en de Biefstukbende

Luisterboek - Carry Slee Kaatje Knal en de Biefstukbende Olaf is verhuisd en voelt zich nog niet op zijn gemak in de straat, waar een stel kinderen van de Biefstukbende hem het leven zuur maakt.

Op de kermis ontmoet hij een spookje uit het spookhuis dat hem wel eens zal leren hoe je met vervelende buurkinderen moet afrekenen.

Dit verhaal van Carry Slee wordt bestaat uit een boek + luisterboek en wordt voorgelezen door Yvon Jaspers.

Annie - Kees van Kooten

Annie - Kees van Kooten Annie is een prachtig boek, vol ingehouden emotie en ook humor, over een liefdevolle moeder-zoon relatie.

Phileine zegt sorry - Ronald Giphart

Phileine zegt sorry - Ronald Giphart Phileine zegt sorry is een hilarische roman over een cynische dame die naar New York afreist in het kielzog van haar vriendje Max.

Mijn stem brandt in mij - Jan Wolkers

Mijn stem brandt in mij - Jan Wolkers Niemand leest het werk van Jan Wolkers zoals Jan Wolkers zelf. Hij ontroert en betovert, en altijd blijft er een onderhuidse spanning en geladenheid voelbaar.

Op deze dubbel-cd leest Wolkers een prachtige en gevarieerde selectie uit zijn werk: verhalen, sprookjes en gedichten.

Hutten en paleizen - Gerrit Komrij

Hutten en paleizen - Gerrit Komrij Speciaal voor deze CD maakte Komrij een keuze uit vele honderden gedichten die hij schreef.

Komrij horen is een feest voor zowel de geest als het oor.

De ideeën van Robert Quinn over leiderschap

De idee?n van Robert Quinn over leiderschap Op deze audio-cd die u in de auto kunt afspelen behandelt Ben Tiggelaar de belangrijkste ideeën van Robert Quinn over leiderschap.